Roofs 2019-10-12 Wolter Kroes treedt op tijdens prijsuitreiking Dak van het Jaar

Feestavond voor de dakenbranche

Op 20 maart 2020 zullen de DakAwards voor de respectievelijke Daken van het Jaar 2019 worden uitgereikt en ook zal voor zowel de platte als de hellende dakenbranche de nieuwe Dakenman of -vrouw van het Jaar 2019 bekend worden gemaakt. Naast het officiële gedeelte wordt er ook een fraai entertainment-programma geboden.

De feestavond voor de dakenbranche zal opnieuw worden georganiseerd in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Zoals eerder gemeld zal er tijdens de avond veel ruimte zijn om bij te praten met bekenden en relaties. Daarnaast wordt een gevarieerd entertainmentprogramma geboden. Nu al heeft een flink aantal personen zich aangemeld om bij de avond aanwezig te zijn. Aangezien de capaciteit van de zaal maximaal 400 personen bedraagt, wordt aangeraden op tijd een plek te reserveren. Via de website van Hotel Zuiderduin is aansluitend ook een kamer in het hotel te reserveren.

Presentatie en entertainment

Gedurende de gehele avond zal goochelaar Guinelli (Gunther Guinée) met zijn partner Leo Smetsers aan tafel komen goochelen. Gunther Guinée zal ook tekenen voor de presentatie van de avond. Hij is in de markt bekend als hoofdredacteur van Roof Belgium, de Belgische evenknie van Roofs. Guinelli is een full-time professioneel entertainer die op veel gebieden actief is. Hij is met name in België bekend van tv, via programma’s als Zondag Josdag (VTM), Abracadabra (VRT) en the J-Files (Jim TV). Eén van zijn meest in het oog springende avonturen op dat vlak was zijn hoofdrol in het wekelijks VT4-programma De Magische 4, waarin hij bekende Vlamingen verbaasde met zijn goocheltalent.

Mister MoLoToV zal het entertainment tussen de officiële programma-onderdelen door verzorgen. Deze allrounder is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in diverse onderdelen van het entertainment-vak. Hij zal een mooie mix van muziek, vrolijkheid en magie brengen.

Mensen raken

De feestavond zal worden afgesloten met een spetterend optreden van Wolter Kroes. Deze populaire zanger is vooral bekend van zijn hits ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’, ‘Niet normaal’ en de nummer 1-hit ‘Viva Hollandia’. Afgelopen zomer bracht hij zijn nieuwste single ‘Hemel’ uit, een nummer dat is opgenomen in de zogeheten Rooftop (!) Studio.

Persoonlijk, bevlogen en altijd werkend vanuit passie voor het vak: dat zijn kenmerken waarmee Wolter Kroes zichzelf niet alleen al jarenlang onderscheidt, maar die er ook voor zorgen dat hij zich als artiest en mens blijft doorontwikkelen. “Ik zit niet in dit vak om bekend te zijn, ik zit in dit vak, omdat ik mensen wil raken.” In het contact met de mensen, ontplooit Kroes zichzelf steeds meer als allrounder. Sinds 2014 gaat hij als gezicht van de Vriendenloterij langs de deur om mensen hun prijzen te overhandigen. “Hier geldt ook weer dat ik mezelf wil ontwikkelen, mezelf blijf uitdagen om te zien wat ik kan. Niet vanuit de drang om met mijn kop op televisie te komen, wel vanuit de altijd aanwezige drang om mensen te raken en blij te maken. Dat is en blijft mijn allerbelangrijkste drijfveer.”

De organisatie en sponsors zijn dan ook trots en blij te kunnen aankondigen dat Wolters zijn medewerking zal verlenen aan de prijsuitreiking van het Dak van het Jaar. Tijdens de feestavond zal hij ongetwijfeld zijn grootste hits ten gehore brengen, waarmee hij zijn toehoorders vast en zeker zal weten te raken. Het heeft er dan ook alle schijn van dat de komende editie van de feestavond voor de dakenbranche een onvergetelijke ervaring zal worden.

Labels